• Fri leverans vid order på mer än 1.999 SEK online

HC-CARGO – Your Expert in Parts sedan 1963 – Människor med Expertis

 

Vår vision är att skapa värde på alla nivåer

Med en framtidsinriktad och kundorienterad strategi bygger vi n hållbara relationer och kan hjälpa våra kunder att driva framgångsrika företag. Ihållande kommersiella relationer gör att vi kan förbli den ledande leverantören i Europa på fordonselektriska delar.

HC-CARGO:s högpresterande och ständigt uppdaterade personal tar ansvar och dedikera sina kunskaper för att kunna ge den bästa servicen till sina kunder. Vi delar gladeligen med oss av våra kunnande.

Årtionden av markandsnärvaro har gett oss:

  • Fördjupad kunskap om marknaden
  • Erfarenhet av att hantera innovativa produkter

 
Vi har ett utmärkt nätverk bland eftermarknadstillverkarna och ställer väldigt höga kvalitetskrav på dem som levererar till oss.

Vi har kompetensen, att hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för ditt företag och dina kunder, nu och i framtiden.

Du är alltid välkommen hos HC-CARGO.

Historia

Holger Christiansen (1927-2000) lade grunden till HC-CARGO:s succéhistoria 1963. Den nordiska delen av HC-CARGO ligger fortfarande i Esbjerg.

HC-CARGO möter förändringarna och de tekniska framstegen på marknaden med en framtidsfokuserad och kundorienterad anda, som är den drivande kraften bakom HC-CARGO:s anställda. I mer än 50 år har kunderna kommit att uppskatta den höga kvaliteten på våra produkter, vår utmärkta service och det starka partnerskapet de känt med oss.

HC-CARGO:s startmotorer, generatorer, AC-kompressorer och andra fordonselektriska reservdelar och tillbehör är ett etablerat inslag i den oberoende fordonsmarknaden.

Robert Bosch förvärvade Holger Christiansen 2008. HC-CARGO har sedan dess varit ett Bosch-varumärke.
 

HC-CARGO i närbild

HC-CARGO Sverige