• Fri leverans vid order på mer än 1.999 SEK online

HC-CARGO – Your Expert in Parts sedan 1963 – Människor med Expertis

 

Vår vision är att skapa värde på alla nivåer

Med en framtidsinriktad och kundorienterad strategi bygger vi n hållbara relationer och kan hjälpa våra kunder att driva framgångsrika företag. Ihållande kommersiella relationer gör att vi kan förbli den ledande leverantören i Europa på fordonselektriska delar.

HC-CARGO:s högpresterande och ständigt uppdaterade personal tar ansvar och dedikera sina kunskaper för att kunna ge den bästa servicen till sina kunder. Vi delar gladeligen med oss av våra kunnande.

Årtionden av markandsnärvaro har gett oss:

  • Fördjupad kunskap om marknaden
  • Erfarenhet av att hantera innovativa produkter

 
Vi har ett utmärkt nätverk bland eftermarknadstillverkarna och ställer väldigt höga kvalitetskrav på dem som levererar till oss.

Vi har kompetensen, att hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för ditt företag och dina kunder, nu och i framtiden.

Du är alltid välkommen hos HC-CARGO.

Historia

Holger Christiansen (1927-2000) lade grunden till HC-CARGO:s succéhistoria 1963. Företagets huvudkontor var och är fortfarande beläget i Esbjerg, Danmark.

HC-CARGO möter förändringarna och de tekniska framstegen på marknaden med en framtidsfokuserad och kundorienterad anda, som är den drivande kraften bakom HC-CARGO:s anställda. I mer än 50 år har kunderna kommit att uppskatta den höga kvaliteten på våra produkter, vår utmärkta service och det starka partnerskapet de känt med oss.

HC-CARGO:s startmotorer, generatorer, AC-kompressorer och andra fordonselektriska reservdelar och tillbehör är ett etablerat inslag i den oberoende fordonsmarknaden.

Robert Bosch förvärvade Holger Christiansen 2008. HC-CARGO har sedan dess varit ett Bosch-varumärke.
 

HC-CARGO Experts

Logistik

Vi levererar till dig inom den utlovade tiden - säkert och tillförlitligt. Vår leverantörskedja säkerställer detta tillsammans med vårt kunnande och det avancerade lagersystemet.

Produktmarknadsföring

Vi presenterar alla våra 25 000 produktnummer eller fler genom våra tryckta kataloger och webbutik. Nästan varje tillförs nya produkter till programmet, så att du alltid kan hitta vad du behöver från oss.

Lager/Order från huvudlager

Vi har alla produkter på lager för att säkerställa snabb och effektiv leverans inom den utlovade tiden. Om du beställer innan klockan 13.00 (CET) på en vardag, skickar vi ordern samma dag - det betyder att vi (inom Europa) levererar inom 2-4 dagar.

Inköp

Det är inte lätt att bli en HC-CARGO-leverantör. Våra leverantörer måste uppfylla ett stort antal villkor och de måste vara DIN EN ISO 9001-certifierade. Sist men inte minst måste de övertyga våra köpare. Vi besöker våra leverantörer innan de levererar produkter till oss - vi testar leverantören och vi gör det i nära samarbete med vår kvalitetsavdelning.

HC-CARGO i närbild

HC-CARGO Sverige