• Fri leverans vid order på mer än 2.500 SEK online

HC-CARGO – Kvalitet är nyckeln

dwdwd

 

Hur kan vi garantera högkvalitativa produkter? Vi utför grundliga tester vid vår kvalitetsavdelning. Våra ingenjörer testar produkterna så att interaktion och passform är perfekt och att produkten är enkel att installera, innan den godkänns för försäljning. Vår testprocedur gör att vi kan hålla våra löften.

HC-CARGOs  beställnings och ledningsprocesser är certifierade enligt ISO9001.

Enastående kvalitet @ HC-CARGO

 

HC-CARGO 5-stjärniga sortiment innehåller startmotorer, generatorer, komponenter till dessa och luftkonditioneringskompressorer. Gemensamt för alla dessa HC-CARGO 5-stjärniga produkter är att de är inköpta från OEM och handlare av originalutrustning. Detta säkerställer produkter med hög prestanda och tillförlitlighet.

Vi erbjuder dig detta alternativ för att göra alla elektriska bilreservdelar tillgängliga för dig på HC-CARGO. Både för den kostnadsmedvetna och den högkvalitativa kunden – vilket gör att du kan handla på ett och samma ställe.

Dessa alternativa högkvalitativa produkter har markerats med en "5-stjärnig" ikon både i tryckta kataloger och i vår onlinebutik där du alltid hittar den uppdaterade portföljen.

Om ingen ikon visas är delen eftermarknadskvalitet, dvs den kvalitet du känner till från HC-CARGO – godkänd av våra erfarna kvalitetsingenjörer.

HC-CARGO - vi hjälper dig att göra rätt produktval.

Du hittar HC-CARGO:s  hela sortiment på webbshopen.

Because Quality is Key to us

Presentation av det grundliga kvalitetsarbetet inom HC-CARGO. Tester av produkter före lansering för att säkerställa att våra kunder får bästa kvalitet - alltid.

Leveranskontroll

Det är inte lätt att bli leverantör till HC-CARGO. Leverantören måste uppfylla en lång lista med förhandsvillkor, man måste ha behöriga processer och inte minst, man måste övertyga våra erfarna kvalitetschefer och ingenjörer som regelbundet besöker och testar leverantörerna. Detta är en fortgående process som utförs och fortlöper under hela samarbetsavtalet.

Vi förväntar oss också att våra leverantörer har certifierade processer. De måste därför vara ISO9001 och IAFT16969-certifierade.

Grönare och renare

Våra kompetenta och engagerade ingenjörer säkerställer tillförlitliga och mycket hållbara processer. Vi är certifierade enligt ISO9001:2000 och har även uppnått certifiering enligt ISO14001 som bekräftar vår miljöpolicy.

Dessutom arbetar vi ständigt på att optimera energiförbrukningen i våra anläggningar. Det engagerade arbetet i vår avdelning för Facilitet Management håller oss på rätt spår samtidigt som vi alltid eftersträvar bästa möjliga lösningar.

Varför reparera delar?

I många fall är det helt enkelt en billigare och snabbare lösning för kunden. Även när trasiga eller utslitna delar byts mot delar från HC-CARGO får kunden en kvalitetsprodukt. Det är framför allt mer ekonomiskt att reparera delarna när det handlar om ovanliga OE-komponenter.

Reparationer är även bättre för miljön. När vi förlänger delarnas livslängd sparar vi också på råvarorna. Och eftersom produktionskostnaderna (för t.ex. energi och logistik) sänks blir miljöeffekterna mindre. Tack vare vårt engagerade arbete för återtillverkning har våra anläggningar certifierats enligt IAFT16969.
 

HC-CARGO i närbild

HC-CARGO Sverige